top of page

Két csoport - egy doboz

Hosszú gondolkodás után kitaláltuk az ajándékot. A konfirmandusok a gyülekezetnek, a gyülekezet a konfirmandusoknak. Régóta szerettünk volna egyet. Kicsit nagyobb lett mint gondoltuk nem fér el csak a karzaton. Súlya 60kg és az összeszerelése két óra nég technikailag profi konfirmandus fiúnak. Végre kezdőrugás (nem hivatalos) péntek este. Vasárnap viszont már hivatalos öltönyös felügyelői kezdőrúgással. De mi lesz a dobozával? Körülbelül két négyzetméter.

Vasárnapra hajóvá változott. Pál apostolt és társait vitte Róma felé. Málta szigetén zátonyra futott, de kimenekültek az utasok, ahogyan Pál előre megmondta. A kedves máltaiak befogadták a hajótörötteket és mai recept szerint készült muffinnal fogadták őket.

A gyülekezet két közössége fejezte be az idei tanévet. A CSIT - családi istentiszteletén a kisebbek Pál apostolt kisérték végig Damaszkusztól Rómáig követve nyomait és matricákat ragasztva a kitűnő albumba. A másik csoport a konfirmandusok, közösségünk legnagyobb ajándéka az 500. évforduló évében. Létszámban a legerősebb csapat, tele kedvvel és lelkesedéssel. Vitorlát bonts!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page